Будьте обережними купуючи транспортні засоби!

!!! Будьте обережними купуючи транспортні засоби 🚗
В черговий раз фахівцями Івано-Франківського НДЕКЦ МВС під час дослідження транспортних засобів у пункті експертного дослідження при територіальному сервісному центрі МВС 2641 м. Івано-Франківськ був виявлений автомобіль VOLKSWAGEN Touareg зі зміненими ідентифікаційними номерами. Проведеним дослідженням було встановлено, що первинний ідентифікаційний номер двигуна був знищений механічним способом.
Транспортний засіб VOLKSWAGEN Touareg разом із реєстраційними документами, що його супроводжували передані правоохоронцям для подальшого з’ясування обставин.
☝🚗 Впродовж 5 місяців 2024 року фахівцями Івано-Франківського НДЕКЦ МВС проведено більше 7000 досліджень транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують, в ході яких виявлено 4 факти зміни поза умов заводу-виробника ідентифікаційних позначень вузлів і агрегатів наступних транспортних засобів.
☝Рекомендуємо перед купівлею транспортного засобу🚗 звернутись до працівників Експертної служби МВС та провести експертне дослідження транспортного засобу та реєстраційних документів, що їх супроводжують.
☝Працівники сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Івано-Франківського НДЕКЦ дислокуються та проводять експертні дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують при ТСЦ, а саме: